De mooiste vakantiehuizen 
in Noord-Ierland - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Noord-Ierland - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Noord-Ierland

Noord-Ierland
Om het even wanneer
Gasten
Noord-Ierland
Om het even wanneer
Gasten
Noord-Ierland ligt als enige constituerend land of te wel regio van het Verenigd Koninkrijk op het eiland Ierland. Noord-Ierland beschikt over mooie natuur en steden en een geschiedenis die in de gehele regio terug te zien is. Een vakantiehuis Noord-Ierland is een bijzondere bestemming waar u gegarandeerd een indrukwekkende vakantie zult hebben! BelfastDe hoofdstad van Noord-ierland is Belfast en deze stad is tegenwoordig de vierde beste stad voor een stedentrip in het Verenigd Koninkrijk.

Populaire regio's en steden in Noord-Ierland

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Noord-Ierland

Cottage Causeway Coast and Glens
2 nov. - 9 nov.
-69%
€355
€112 per nacht
Cottage 130 m² ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Causeway Coast and Glens, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Causeway Coast and Glens
2 nov. - 9 nov.
-65%
€287
€100 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Causeway Coast and Glens, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Cottage Causeway Coast and Glens
12 okt. - 19 okt.
-61%
€181
€71 per nacht
Cottage 105 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (1 beoordeling)
Causeway Coast and Glens, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Noord-Ierland

Door deze verdeeldheid waren er in de 19de eeuw vele bomaanslagen en onregelmatigheden in Belfast en in de hele regio Noord-Ierland. Deze geschiedenis is terug te vinden in de stad gezien de gebouwen en musea. Nu is Belfast een moderne stad met geweldige winkelmogelijkheden, mooi stadcentrum en ’s werelds grootste droogdok voor boten. Op dit droogdok werd ook de beroemde boot de Titanic gebouwd. Ook kunt u vanuit deze haven met de ferry naar Isle of Man gaan. Hier kunt u een dagtripje naartoe maken en genieten van de natuur. Ook gaat er een boot naar Engeland, waar u fantastische steden en natuurgebieden kunt bezoeken. Deze stad is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens een vakantie in een vakantiewoning Noord-Ierland.

Indrukwekkende regio

De regio Noord-Ierland zelf is prachtig om te gaan ontdekken. De natuur is er mooi en de typische dorpjes verscholen in de natuur zijn leuk om te bezoeken. Noord-Ierland is in het westen en zuiden gelegen aan de Republiek Ierland en voor de rest aan zee. Vanuit de vakantiehuizen Noord-Ierland is een uitstapje naar de Republiek Ierland leuk om te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de bekende wijk Temple Bar in Dublin of de kenmerkende Ierse natuur in Wicklow Mountains gaan bewonderen. Ook is het mogelijk om een naar de kust van Noord-Ierland te gaan waar u ruige rotsformaties en kliffen zult vinden. Een tip is om de natuur van Noord-Ierland in te trekken en daar prachtige wandelroutes te maken.
De comfortabele vakantiewoningen Noord-Ierland zijn een leuke bestemming voor uw vakantie. Vanuit de vakantiehuizen Noord-Ierland kunt u steden bezoeken, de Republiek Ierland een bezoekje brengen en zelfs met de ferry oversteken naar Wales op het eiland Verenigd Koninkrijk.

Alle vakantiehuizen in Noord-Ierland

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag