Vakantiehuis Belfast - vier vakantie in Noord-Ierland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Belfast - vier vakantie in Noord-Ierland - EuroRelais

Vakantiehuis Belfast - vier vakantie in Noord-Ierland

Belfast
Om het even wanneer
Gasten
Belfast
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen a Belfast

Cottage Belfast
28 sep. - 5 okt.
-66%
€279
€94 per nacht
Cottage 130 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Huis Belfast
6 jul. - 13 jul.
-24%
€251
€190 per nacht
Huis 83 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Huis Belfast
29 jun. - 6 jul.
€249 per nacht
Huis 95 m² ∙ 8 gasten ∙ 1 slaapkamer
Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Boek nu
Bekijk alle deals

Belfast is de hoofdstad en de grootste stad van Noord-Ierland. Vroeger was Belfast het centrum van de conflicten tussen de katholieken en de protestanten. Nog steeds bezit de stad gesegregeerde buurten, maar de stad is inmiddels een populaire vakantiebestemming geworden. Boek dus gerust een vakantiewoning Belfast, en u zult een heerlijke vakantie beleven in het Verenigd Koninkrijk. Bezoek bijvoorbeeld 's werelds grootstse droogdok, waar honderd jaar geleden de Titanic werd gebouwd.

Ontspannen in Belfast

Een bezoekje met uw kinderen aan de Belfast Zoo mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis Belfast. Deze dierentuin van 22 hectare ontvangt per jaar meer dan 300.000 bezoekers, waardoor het een van de topattracties van de stad is. Meer dan 140 diersoorten kunt u in het park bekijken, waaronder Aziatische olifanten, tijgers en leeuwen. Vlakbij uw vakantiewoning Belfast ligt het Ulster Museum. Dit museum is voor iedereen geschikt, want het bevat kunstcollecties, archeologische vondsten, skeletten van dieren, schatten van de Spaanse Armada. Voor iedereen is er wel wat interessants. Na het bezoekje kunt u meteen door naar de Botanische Tuinen, want daar bevindt het museum zich namelijk. Hier kunt u rustig doorheen wandelen en genieten van de prachtige bloemen en planten die hier groeien.

Vakantiehuizen in Belfast zijn een perfecte accomodatie voor een relaxte vakantie. Van daaruit kunt u heengaan waar u maar wilt. Belfast heeft nog veel meer te bieden. Trek de stad in en ontdek zelf de gezelligste cafeetjes, bars en restaurantjes.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag