Glasgow, Schots cultureel pareltje - EuroRelais base64Hash Glasgow, Schots cultureel pareltje - EuroRelais

Glasgow, Schots cultureel pareltje

Glasgow
Om het even wanneer
Gasten
Glasgow
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Glasgow

Appartement Glasgow
4 jan. - 11 jan.
-70%
€853
€260 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Glasgow, Glasgow City, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Glasgow
11 jan. - 18 jan.
-53%
€309
€146 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Glasgow, Glasgow City, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Glasgow
9 dec. - 16 dec.
-66%
€1.121
€378 per nacht
Appartement ∙ 10 gasten ∙ 5 slaapkamers
Glasgow, Glasgow City, Verenigd Koninkrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle dealsAls winkelen in een grote stad iets voor u is, dan is een vakantiehuis Glasgow dat ook. Glasgow is namelijk op Londen na de beste plek om te shoppen in het gehele Verenigd Koninkrijk. Verder is Glasgow de grootste stad van Schotland en met haar grote haven is zij een belangrijke industriële handelsstad. Zo wordt er voor Schotland veel handel gedreven met landen als Italië en Duitsland. Als een belangrijk knooppunt voor zowel auto- en treinverkeer is Glasgow enorm goed te bereiken. Hiernaast heeft Glasgow ook een eigen vliegveld.


Een stad vol cultuur


Glasgow is de eerste stad die tot culturele hoofdstad van Europa is uitgeroepen, hoewel het eigenlijk geen hoofdstad is. Een perfecte stad dus voor bijvoorbeeld een gezinsvakantie voor cultuurliefhebbers. Het boeken van een vakantiewoning Glasgow is het onder meer waard door de verschillende bezienswaardigheden.


Een van deze bezienswaardigheden is de Glasgow Cathedral. Deze gothische cathedraal is een van de weinige nog steeds staande Middeleeuwse cathedralen van Schotland. Ook zijn er de Glasgow Botanic Gardens, waar prachtige tuinen ruimte bieden voor verschillende merkwaardige plantsoorten. Zo zijn er bijvoorbeeld planten uit het tropische regenwoud te vinden, of planten met vreemgevormde bladeren.Daarnaast beschikt Glasgow over meerdere musea, met zowel moderne als klassieke kunstwerken. Als u een vakantiehuis Glasgow boekt moet er haast wel een museum bij zitten dat u interesseert.


Niet alleen voor Glasgow zelf, maar ook voor het ontdekken van de rest van Schotland is een vakantiewoning Glasgow een goed startpunt. Zo kunt u onder andere naar het beroemde Loch Ness, of kunt u een van de vele indrukwekkende kastelen bezoeken. Hiernaast zijn de Schotse Hooglanden bijvoorbeeld zeker een bezichtiging waard!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag