Mijn voorkeuren
De mooiste vakantiehuizen 
in Wales - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Wales - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Wales

Wales
Om het even wanneer
Gasten
Wales is gesitueerd in het westen van het Verenigd Koninkrijk en is een constituerend land. Wales grenst in het oosten aan Engeland en heeft als hoofdstad Cardiff. Een vakantiehuis Wales is centraal gelegen en vanuit hier kunt u genieten van de typische Britse dorpjes en natuur. De omgevingWales is opgedeeld in negen graafschappen en drie grote steden. In het midden en het noorden van Wales is het landschap bergachtig en in het westen en het zuiden grenst dit gebied aan zee.

Populaire regio's en steden in Wales

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Wales

Cottage Llanfair Clydogau
11 nov. - 18 nov.
-73%
€217
€60 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (14 beoordelingen)
Llanfair Clydogau, Ceredigion, Wales
Details
Sykes Cottages
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Cottage Bontddu
6 jan. - 13 jan.
-67%
€181
€60 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Bontddu, Llanelltyd, Wales
Details
Sykes Cottages
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Cottage Aberdaron
10 nov. - 17 nov.
-36%
€160
€103 per nacht
Cottage ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Aberdaron, Gwynedd, Wales
Details
Sykes Cottages
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Wales

De bekendste kastelen zijn Cardiff Castle, Chepstow Castle en Caernarfon Castle. Deze kastelen zijn de moeite waard om te bezoeken tijdens een vakantie in een vakantiewoning Wales.

Stijlvolle steden

De grootste stad van Wales is Cardiff, deze is gelegen aan de zee het Bristolkanaal. Cardiff heeft een gezellig stadscentrum en is een mix van studentenstad en een leefstad. Deze combinatie maakt Cardiff een stad met vele gezichten die een aanrader is om te bezoeken tijdens een vakantie in een vakantiehuis Wales. In het centrum kunt u de Cathedral Llandaff en het Castell Coch bezoeken die een rijke geschiedenis hebben. Ook kunt u gemakkelijk de drukke stad ontwijken en naar het strand gaan. Hier vindt u prachtige rotsformaties en aangesterkte stranden om tot rust te komen. Vanuit de vakantiehuizen Wales kunt u ook de mooie steden swansea en Newport bezoeken. Deze zijn de twee grootste steden na Cardiff.
De vakantiewoningen Cardiff zijn in een bijzondere omgeving gelegen en zijn een goede uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. De drie grootste steden, historische kastelen en de kustlijn zijn de bekendste hotspots van Wales. Maar vergeet vooral het landschap en de natuur niet. Ga erop uit en ontdek al wandelend de Britse natuur die enorm indrukwekkend kan zijn!

Alle vakantiehuizen in Wales

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag