De mooiste vakantiehuizen 
in Oost-Zweden - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Oost-Zweden - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Oost-Zweden

Oost-Zweden
Om het even wanneer
Gasten
Oost-Zweden
Om het even wanneer
Gasten
De oostelijke helft van Zweden grenst aan de Oostzee en bestaat uit prachtige natuur. Er zijn in dit gebied honderden eilandjes te vinden en verschillende heldere meren. Een vakantiehuis Oost-Zweden is ideaal voor een ontspannende en actieve vakantie in Scandinavië! Ongerepte natuurDe natuur in dit gebeid is adembenemend en u zult versteld staan van de indrukwekkende natuur. Oost-Zweden bestaat uit vele meren, één van de bekendste en grootste meren van Zweden is het Sommen meer.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zweden

Huis Trelleborg
30 nov. - 7 dec.
-14%
€83
€72 per nacht
Huis 75 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Trelleborg, Skåne län, Zweden
Begin met boeken
Huis Värmdö
8 jun. - 15 jun.
-15%
€80
€68 per nacht
Huis 52 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Värmdö, Stockholms län, Zweden
Begin met boeken
Huis Sjöbo
1 jun. - 8 jun.
-20%
€76
€61 per nacht
Huis 61 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sjöbo, Skåne län, Zweden
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Oost-Zweden

Voor de sportieve vakantieganger is er veel te beleven in de natuur van Oost-Zweden. Van fiets- en wandelvakanties tot aan kano en raft tochten is het allemaal mogelijk in een vakantiewoning Oost-Zweden. Maar ook voor de rust zoekende vakantieganger is er van alles mogelijk! Een ontspannende wandeling in bossen of lekker op één van de rustige strandjes van een meer liggen is ook mogelijk! Een bezoekje brengen aan een van de vele natuurparken is ook zeker de moeite waard. Zo is bijvoorbeeld het Färnebofjärden nationaal park een echte aanrader om te gaan bezoeken! Dit park is gelegen op twee uur rijden van Stockholm. Dit park bestaat uit ongerepte en veelzijdige natuur. Er zijn veel verschillende soorten flora en fauna in dit gebied te vinden. Ook bestaat het park uit vele eilanden, meren en riviertjes. Dit maakt het fantastisch om tijdens een vakantie in de vakantiehuizen Oost-Zweden een ontspannende wandeling in deze natuur te maken.

Prachtige steden

Naast de honderden idyllische dorpjes, bezit Oost-Zweden ook bijzonder mooie steden. Vanuit de vakantiewoningen Oost-Zweden is het een aanrader om de stad Linköping te bezoeken. Het meest indrukwekkende gebouw van de binnen- en buitenkant in deze stad is de 109 meter hoge Domkerk. Ook is de stad Norrköping een bezoek waard. In deze stad stroomt het riviertje Motala Ström, wat de stad een sfeervolle uitstraling geeft. De stad is tevens bekend als oude industrie-, handels-, en zeevaartstad. Dit is ook goed terug te vinden in het haventje en in de rest van het oude stads centrum.

Een vakantie in een vakantiehuis Oost-Zweden is gegarandeerd voor iedere vakantieganger een indrukwekkende ervaring. De natuur met haar dichte bossen, meren, rivieren, watervallen en bergen is adembenemend! Als u iets anders wilt vanuit de vakantiehuizen Oost-Zweden en een stedentripje wilt gaan maken naar een Europese hoofdstad, is Stockholm de bestemming! Tenzij u liever in een traditionele sauna´s wilt bijkomen van uw activiteiten, ook dit is mogelijk in Oost-Zweden. In het geweldige Oost-Zweden vermaakt iedereen zich en kunt u volledig ontspannen tijdens uw welverdiende vakantie!

Alle vakantiehuizen in Oost-Zweden

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag