Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Göteborg - een sfeervolle stad in West-Zweden - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Göteborg - een sfeervolle stad in West-Zweden - EuroRelais

Vakantiehuis Göteborg - een sfeervolle stad in West-Zweden

Göteborg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Göteborg

Huis Styrsö
7 okt. - 14 okt.
-56%
€268
€119 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend"
Styrsö, Gotenburg, Zweden
Details
DanCenter
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Askim
6 jan. - 13 jan.
-60%
€346
€138 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Askim, Gotenburg, Zweden
Details
Novasol
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Hjuvik
22 jun. - 29 jun.
-37%
€222
€141 per nacht
Huis ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Hjuvik, Gotenburg, Zweden
Details
DanCenter
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

In West-Zweden ligt de tweede grootste stad van het land, Göteborg. De stad ligt aan de zeestraat Kattegat en heeft de grootste haven van Zweden en van de Noordse landen. Göteborg is dan wel een van de grotere steden van het land, toch zult u dat niet merken. De sfeer is er gemoedelijk en met een vakantiehuis in Göteburg kunt u zelf de charme van de kleine grote stad proeven.

Ontdek de havenstad

Een goede plek om uw vakantie in uw vakantiehuis in Göteborg te beginnen is het stadsmuseum. Hier leert u de geschiedenis van de stad kennen. Vanaf de tijd van de Vikingen, met het enige tentoongestelde vikingschip in Zweden, tot de moderne tijd. Het museum is gehuisvest in het gebouw van de Zweedse Oost-Indische Compagnie. Rondom uw vakantiewoning in Göteborg zult u verschillende parken aantreffen, verschillende van grootte. Slottskogen is een park waar u gerust de hond mee kan nemen, als u die hebt meegenomen naar uw vakantiehuis in Göteborg. Er bevindt zich bovendien een dierentuin in het park. Waar u uw kinderen zeker een plezier meer zult doen, is een bezoekje aan het pretpark Liseberg. Dit park opende in 1923 en ontvang elk jaar 3 miljoen mensen bezoekers. Ook voor lekker eten hoeft u net ver te gaan. Göteborg heeft vier restaurants die in de Michelingids staan of hebben gestaan. Maar ook voor mensen met een kleinere portenmonnee is er genoeg aanbod. Wandel gewoon door een van de straatjes nabij uw vakantiewoning in Göteborg en u zult zeker iets geschikts vinden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag