Vakantiehuis Malmö - vakantie in het zuiden van Zweden - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Malmö - vakantie in het zuiden van Zweden - EuroRelais

Vakantiehuis Malmö - vakantie in het zuiden van Zweden

Malmö
Om het even wanneer
Gasten
Malmö
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Malmö

Maisonnette Malmö
5 sep. - 12 sep.
-30%
€177
€124 per nacht
Maisonnette 129 m² ∙ 8 gasten ∙ 3 slaapkamers
Malmö, Skåne län, Zweden
Boek nu
Appartement Malmö
4 jan. - 11 jan.
-19%
€73
€60 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Malmö, Skåne län, Zweden
Boek nu
Huis Malmö
26 okt. - 2 nov.
-38%
€212
€132 per nacht
Huis 120 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Malmö, Skåne län, Zweden
Boek nu
Bekijk alle deals

Helemaal in het zuiden van Zweden ligt Malmö, de tweede grootste stad van het land met 303.873 inwoners. Een vakantiehuis Malmö is een aanrader als u een ontspannen vakantie wilt houden maar ook dingen wilt ondernemen. De Sontburg verbindt Malmö met Kopenhagen. Met de auto bent u dus ook snel in Denemarken.

Malmö ontdekken

Een echte blikvanger van de stad, en iets wat u zeker vanuit uw vakantiewoning Malmö kunt zien, is de Turning Torso. Deze toren is ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava en is het hoogste gebouw van Scandinavië. De 190 meter hoge toren is voornamelijk een woontoren. Enkele musea van Malmö zijn onder één dak gehuisvest, dat van het Malmöhus. Het Stadsmueum gaat over de geschiedenis van Malmö, het Kunstmuseum bevat een groot aantal Scandinavische kunstwerken uit de 20e eeuw, het Biologisch Museum heeft aan aquarium en een collectie opgezette dieren en het Wetenschaps- en Zeevaartmuseum bevat een echte U3-onderzeeër. Malmö staat ook bekend om zijn vele parken, waaronder het Folketts park en Slottsparken, die allemaal op korte loopafstand van elkaar af liggen. Nabij uw vakantiehuis Malmö kunt u dus heerlijk rustig van het zonnetje kan genieten of een stukje wandelen.

Zweedse kust

Op loopafstand van uw vakantiehuis in Malmö ligt het strand Ribersborg. Mensen van over de hele wereld komen hier vooral in de zomermaanden om in zee te zwemmen of the zonnebaden. Het strand is 2.5 kilometer lang. Genoeg plaats voor iedereen dus.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag