Vakantiehuis Lausanne - ontspannen in Zwitserland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Lausanne - ontspannen in Zwitserland - EuroRelais

Vakantiehuis Lausanne - ontspannen in Zwitserland

Lausanne
Om het even wanneer
Gasten
Lausanne
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lausanne

Appartement Lausanne
31 aug. - 7 sep.
-7%
€252
€236 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (2 beoordelingen)
Lausanne, Lausanne, Zwitserland
Begin met boeken
Appartement Lausanne
22 jun. - 29 jun.
€188 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (4 beoordelingen)
Lausanne, Lausanne, Zwitserland
Begin met boeken
Huis Lausanne
18 jan. - 25 jan.
-46%
€167
€90 per nacht
Huis 150 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.8
"Uitstekend" (30 beoordelingen)
Lausanne, Lausanne, Zwitserland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Lausanne ligt in Zwitserland bij het meer van Genève. De hoofdstad van het kanton Vaud heeft ongeveer 130.000 inwoners en behoort tot de grootste steden van het land. In de stad hebben ook meerdere grote internationale sportorganisaties hun zetel, waaronder het Internationaal Olympisch Comité. Of u nu voor zaken of voor ontspanning naar Lausanne komt, een vakantiewoning in Lausanne geeft u de comfort die u nodig hebt.

Op stap in Lausanne

Wie een vakantiehuis in Lausanne boekt, zal erachter komen dat de stad een aantal bezienswaardige gebouwen bevat. Eentje die erboven uitsteekt is de kathedraal Notre-Dame. De gotische kathedraal heeft orgel van 7000 pijpen, een van de duurste ter wereld. Er zijn binnen ook enkele muurschilderingen te bewonderen. Een ander opvallend bouwwerk is Château Saint-Maire, dat tussen 1397 en 1425 werd gebouwd. De kathedraal bevindt zich in de oude binnenstad, waar auto's verboden zijn. Zo kunt u ontspannen wandelen door de karakteristieke straatjes. Musea kunt u ook vanuit uw vakantiewoning in Lausanne bezoeken. Als echte sportstad heeft de stad dan ook natuurlijk een museum dat over sport gaat. Het Olympisch Museum is het grootste museum van zijn soort met meer dan 10.000 voorwerpen, waaronder de toortsen gebruikt zijn voor het transport van de olympische vlam.

Zoals al eerder vermeld, ligt uw vakantiehuis in Lausanne niet ver van het meer van Genève. Bij goed weer zou u daarom een boottochtje kunnen maken op het meer. Zo ziet u wat meer van deze prachtige Zwitserse regio.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag