De mooiste vakantiehuizen 
in Regio Meer van Zürich - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Regio Meer van Zürich - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Regio Meer van Zürich

Regio Meer van Zürich
Om het even wanneer
Gasten
Regio Meer van Zürich
Om het even wanneer
Gasten
Het meer van Zürich heeft voor jong en oud, in de winter en zomer en zelfs voor natuur- en stedentrips liefhebbers veel te bieden. De zuidzijde van het meer grenst aan het Albis en Zimmerberg heuvellandschap en de noordzijde aan de Pfannestielkette. In het westen van het Meer van Zürich ligt de stad Zürich. Het Meer van Zürich wordt omringd door prachtige berglandschappen waar een wandelvakantie uitstekend tot zijn recht komt.

Populaire regio's en steden in Zürich

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zürich

Appartement Zürich
19 mei - 26 mei
-58%
€1.325
€557 per nacht
Appartement 26 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zürich, Zwitserland
Boek nu
Appartement Zürich
19 mei - 26 mei
-58%
€1.424
€598 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zürich, Zwitserland
Boek nu
Appartement Zürich
19 mei - 26 mei
-61%
€1.259
€488 per nacht
Appartement 18 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zürich, Zwitserland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Regio Meer van Zürich

Het kristal helder blauwe water en de mooie intieme strandjes zorgen voor een ontspannen vakantie. Naast de zomer is de winter ook erg geschikt voor een wintersportvakantie in de buurt van het Meer van Zürich. Vanuit uw vakantiewoning Meer van Zürich kunt u gemakkelijk verschillende skigebieden bereiken zoals Einsiedeln en Gommiswald.

Zürich

De stad Zürich is direct gelegen aan het Meer van Zürich en is tevens de grootste stad van Zwitserland. De rivieren de Limmat en de Sihl stromen door Zürich wat een extra gezellige geeft in de gehele stad. Zürich is erg belangrijk voor Zwitserland en wordt het economisch centrum genoemd. De Zwitserse beurs is hier gevestigd en het is werelds belangrijkste handelsplek voor goud. Vanuit de vakantiehuizen Meer van Zürich kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar deze grootste stad van Zwitserland. Aan de oostkant van het Meer van Zürich ligt de welbekende ‘Goudkust’. Hier zijn de belastingtarieven laag en kunt u kapitale gebouwen en villa’s bewonderen. Hier woont een welgestelde gedeelte van de Zwitserse bevolking en is leuk om hier een kijkje te nemen. U hoeft zich geen seconde te vervelen in de omgeving van uw vakantiehuis Meer van Zürich!

Alle vakantiehuizen in Regio Meer van Zürich

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag