Vakantiehuis Zürich - genieten van het Zwitserse leven - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Zürich - genieten van het Zwitserse leven - EuroRelais

Vakantiehuis Zürich - genieten van het Zwitserse leven

Zürich
Om het even wanneer
Gasten
Zürich
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Zürich

Appartement Zürich
24 aug. - 31 aug.
€322 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Zürich, Zwitserland
Begin met boeken
Huis Zürich
7 sep. - 14 sep.
€583 per nacht
Huis 160 m² ∙ 14 gasten ∙ 3 slaapkamers
Zürich, Zwitserland
Begin met boeken
Appartement Zürich
26 jan. - 2 feb.
-55%
€566
€253 per nacht
Appartement 54 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Zürich, Zwitserland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

De grootste stad van Zwitserland is Zürich met 402.275 inwoners. De stad is bovendien het economische centrum van het land. Maar ook op cultureel gebied is Zürich een stad die veel bezoekers trekt. Een vakantiehuis in Zürich is een goed startpunt om de stad te verkennen.

Kunststad

Wat kenmerkend voor Zürich is, zijn de vele galerieën die dicht bij elkaar zitten. Vanuit uw vakantiewoning Zürich kunt u te voet naar een ervan gaan. Het Kunsthaus Zürich het belangrijkste kunstmuseum, met werken van onder anderen Van Gogh, Monet en Picasso. Het Museum Rietberg is een museum voor kunst uit niet-Europese landen. Hier hangen werken uit Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië.

Zürich heeft nog meer te bieden dan kunstmusea. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich in de Altstadt, waardoor u niet ver hoeft te lopen vanaf uw vakantiehuis Zürich. De Grossmünster behoort samen met de Fraumünster en de St. Peter-Kirche tot de bekendste kerken van de stad. De kerk heeft twee karakteristieke torens, waardoor het een blikvanger van Zürich is. Ook het Rathaus is in de Altstadt te vinden. Het werd in de 17e eeuw gebouwd in renaissancestijl. De stad heeft ook een dierentuin, waar u een leuk dagje uit met de kinderen kunt beleven. De zoo werd in 1929 geopend; nu leven er zo'n 375 diersoorten uit zes continenten.

Ook in de regio van uw vakantiewoning Zürich kunt u uitstapjes maken. De Rheinfall in Schaffhausen is de grootste waterval van Europa. Neem uw fototoestel mee, want u kunt hier schitterende plaatjes schieten. Of ga naar Baar, waar u een spannende tocht door grotten kunt maken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag