Chalet Verbier – Sportieve vakantie in de winter én in de zomer - EuroRelais base64Hash Chalet Verbier – Sportieve vakantie in de winter én in de zomer - EuroRelais

Chalet Verbier – Sportieve vakantie in de winter én in de zomer

Verbier
Om het even wanneer
Gasten
Verbier
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Verbier

Huis Verbier
21 sep. - 28 sep.
-55%
€461
€206 per nacht
Huis 73 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Verbier, Bagnes, Zwitserland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Verbier
20 jun. - 27 jun.
-25%
€124
€93 per nacht
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.6
"Ruim voldoende" (15 beoordelingen)
Verbier, Bagnes, Zwitserland
Boek nu
Appartement Verbier
21 sep. - 28 sep.
-55%
€412
€185 per nacht
Appartement 73 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (25 beoordelingen)
Verbier, Bagnes, Zwitserland
Boek nu
Bekijk alle deals

In het Frans sprekende deel van Zwitserland vindt u de regio Quatre-Vallées, een spannend wintersportgebied. Uw chalet Verbier bevindt zich in deze regio, dat het grootste ski- en wandelgebied van heel Zwitserland is. Ook de dorpen Nendaz, Veysonnaz, Thyoen, La Tzoumaz en Bruson behoren tot het gebied dat in de Walliser Alpen gelegen is.

Wintersport in Verbier

Verbier is in de winter dé wintersportbestemming in Zwitserland. Het hoogste punt is op Mont Fort, met 3330 meter hoogste is het een van de hoogste toppen in Zwitserland. Hoger liggen alleen de wintersportgebieden van Zermatt en Saas-Fee. Met een chalet in Verbier beschikt u over 195 kilometer aan piste en brengen 34 verschillende skiliften u naar de top van Mont Fort. De meeste pistes zijn voor beginners, waardoor het skigebied vooral voor families met jonge kinderen geschikt is. Vanuit uw vakantiehuis Verbier kunt u dus met het hele gezin van ongeveer 84 kilometer aan blauwe pistes genieten. De rode en zwarte pistes zijn allebei ongeveer 55 kilometer lang, waardoor ook gevorderden zich niet moeten vervelen tijdens hun vakantie in een chalet Verbier. Is dat nog niet spannend genoeg, dan is er ook nog een piste voor freeriders en de mogelijkheid heliskiïng te proberen. Daarbij helikopter brengt u naar een gebied waar voor u geen andere skiër is geweest, vanaf hier skiet u door vers sneeuw en beleeft u een onvergetelijke afdaling.

Wilt u liever iets anders doen dan skiën? Dat is geen probleem! Er zijn twee Langlauf Loipen die verschillend lang en moeilijk zijn. Staat u liever zeker op uw eigen voeten? Maak dan vanuit uw chalet Verbier een winterwandeling. De wandelpaden die in totaal 25 kilometer lang zijn, zijn geprepareerd en met borden gemarkeerd. Moeilijker is de wandeling met sneeuwschoenen. Er zijn 33 routes in de omgeving van uw chalet Verbier, die u alleen of met een gids kunt verkennen.

Verbier in de zomer

Ook in de zomer is er genoeg te doen met een vakantiehuis Verbier. Hoofdzakelijk wordt er in deze regio gefietst en gewandeld. Voor mountainbikers zijn er talrijke routes, zowel voor beginners als voor gevorderden. In de omgeving van uw vakantiehuis Verbier zijn er bovendien meer dan 500 kilometer aan wandelpaden. Deze zijn allemaal verschillend, er zijn wandelpaden met een bepaald thema voor de hele familie zoals de route 3-D Parc de Sculptures en zelfs wandelpaden voor meerdaagse wandelingen zoals Tour des Combins, die 46 uur duurt. Toch hebben ze allemaal iets gemeen: een prachtig uitzicht over het dal.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag