Vakantiewoningen Bern – De zomerkant van Zwitserland beleven - EuroRelais base64Hash Vakantiewoningen Bern – De zomerkant van Zwitserland beleven - EuroRelais

Vakantiewoningen Bern – De zomerkant van Zwitserland beleven

Bern
Om het even wanneer
Gasten
Bern
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bern

Appartement Bümpliz
26 okt. - 2 nov.
-30%
€308
€215 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Bümpliz, Bümpliz-Oberbottigen, Zwitserland
Boek nu
Appartement Oberbalm
31 aug. - 7 sep.
€120 per nacht
Appartement 110 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (2 beoordelingen)
Oberbalm, Bern, Zwitserland
Boek nu
Appartement Köniz
26 okt. - 2 nov.
€107 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.3
"Goed" (57 beoordelingen)
Köniz, Bern, Zwitserland
Boek nu
Bekijk alle deals

Beren zijn het wapendier van Bern, daarom is het ook niet verbazingwekkend dat midden in de stad beren te vinden zijn. In het BärenPark Bern verblijven beren, het is een leuk plekje om even te stoppen en te kijken, u kunt de beren zelfs voeren! Met een vakantiewoning Bern moet u zeker naar de binnenstad gaan. De plaats zelf verspreidt een middeleeuwse sfeer en ook de Zytglogge-toren is een kijkje waard. De kathedraal Berner Münster is met 100 meter hoogte wel en stuk kleiner dan de dom in Keulen, maar trekt toch ieder jaar veel bezoekers. Als u een vakantiewoning Bern heeft, kunt u ook het Parlamentsgebouw van de regering in Zwitserland bekijken.

Bern in de winter

Vakantiehuizen Bern zijn weliswaar in de lente en zomer erg geliefd vanwege de vele evenementen en festivals in Bern zoals het Berner Jazzfestival en de Berner Dansdagen. In de winter valt er echter ook veel te beleven en mag u bijvoorbeeld de kerstmarkten niet missen. Op de Bundesplatz staat een schaatsbaan voor schaatsliefhebbers. Wie liever nog actiever is tijdens de vakantie in een vakantiehuis Bern, kan naar Adelboden of naar andere plaatsen in de Berner Alpen rijden en daar van de piste genieten.

Musea in Bern

Wie een vakantiewoning Bern heeft en graag naar het museum gaat, zal veel te doen hebben. In het Zentrum Paul Klee staat de grootste verzameling werken van Paul Klee wereldwijd. In het Kunstmuseum Bern toont werken uit zeven eeuwen, wie meer over dieren en hun natuurlijke omgeving wil weten moet tijdens zijn verblijf in een vakantiehuis Bern naar het Naturistorisches Museum gaan. De wetenschapper Albert Einstein uit Duitsland woonde twee jaar in Bern en in het Einstein Haus, waar hij heeft gewoond, kunt u tegenwoordig zijn stijl van leven bekijken. Leuk met kinderen is het Creaviva, een interactief museum speciaal voor gezinnen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag