Wintersport Frankrijk – scherpgeprijst boeken bij EuroRelais

Een wintersport in Frankrijk betekend een keuze uit grote variatie aan skigebieden. De gebieden waar u terecht kunt voor een vakantie vol sneeuwpret liggen daarnaast ook veel hoger dan in andere bekende wintersportlanden als Oosterijk of Zwiterseland.

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Een wintersport in Frankrijk betekend een keuze uit grote variatie aan skigebieden. De gebieden waar u terecht kunt voor een vakantie vol sneeuwpret liggen daarnaast ook veel hoger dan in andere bekende wintersportlanden als Oosterijk of Zwiterseland. De kleinere gebieden zijn ook zeker aan te rader voor een skivakantie in Frankrijk met de hele familie. De gemoedelijke rustige sfeer en de wat beperktere uitgaansgelegenheden maakt deze bestemming ideaal voor een vakantie met kinderen. Dit zijn vaak van origine boeren bergdorpjes die gedurende de tijd de wintersportmogelijkheden hebben uitgebreid. Mocht u tijdens uw wintersport Frankrijk graag de gezelligheid opzoeken van verschillende appresski barretjes, dan kunt u terecht in de grotere ski-stations als Les Deux Alpes, Tignes en Val Thorens. Hier zijn een aantal grotere appres-ski barren geopend met voornamelijk eigenaren uit Nederland.

Vaak zijn de wintersportengebieden uitgestrekt en groot en kunt u gemakkelijk naar een nabijgelegen gebied voor een nog uitgebreidere keuze aan pistes tijdens uw skivakantie Frankrijk. De laatste jaren is er veel aandacht besteed aan de mogelijkheden tot andere activiteiten naast het ski-en of snowboarden, waardoor uw ook bijvoorbeeld voor de variatie een dagje zou kunnen gaan langlaufen of wandelen. Gedurende uw wintersport Frankrijk is er zelfs de mogelijkheid om de winkeltjes in de grotere skigebieden af te struinen of gezellig een hapje te eten in één van de vele restaurants.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe