De mooiste vakantieparken in Luxemburg

Een vakantiepark in Luxemburg. Op maar een paar uur rijden van ons land in een heel andere omgeving verblijven. Groen, bosrijk, afwisselend, ongerept. Met pittoreske stadjes met een middeleeuws karakter. En tal van sportieve uitdagingen. Ideaal voor een vakantie met de kinderen. Want wat is er veel te doen in en buiten je vakantiepark in Luxemburg! Hoofdstad Luxemburg: een stad om nooit te vergeten.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Luxemburg

Vakantieparken in Luxemburg

Luxemburg-stad

Beroemde kazematten


Dat Luxemburg-stad strategisch heel gunstig gelegen is, kun je op diverse plaatsen nog zien. Zo heb je op de Pont Adolphe en in de Chemin de la Corniche een prachtig zicht op het ravijn. En dan zijn er de beroemde kazematten (zoals de Casemates du Bock en de Casemates de la Pétrusse), die uit een stelsel van onderaardse gangen bestaan die tijdens de Tweede Wereldoorlog nog als schuilplaats voor de angstige bewoners werden gebruikt. Bezoek ook de zeventiende eeuwse Cathédrale Notre-Dame-de-Luxembourg met de crypte waar de groothertogen begraven liggen. Interessante musea in Luxemburg? Het Musée National, het Mudam (museum voor moderne kunst), en het Musée de l'Histoire de la ville de Luxembourg.
 

Clervaux, Diekirch en Echternach


Andere steden die je verblijf in een vakantiepark in Luxemburg interessant en afwisselend maken, zijn Clervaux (kasteel en Speelgoedmuseum), Diekirch (Romeinse mozaïeken en een gelijknamige brouwerij), en Echternach (de oudste stad van Luxemburg: toeristische trekpleister!).
 

Rennen door de bossen


Hebben je kinderen meer zin in rennen en ravotten? Vanuit je vakantiepark in Luxemburg zit je zo in de bossen, in het noorden van het land wat robuuster dan in het midden en zuiden. Ook op sportief gebied zul je het in Luxemburg zeker naar je zin hebben. Denk aan de vele kanomogelijkheden en het mountainbiken dat je hier overal kunt. En in de winter? Dan kun je in het Mullerthal met zijn vele rotsformaties, watervallen en grotten prima langlaufen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe