Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 21 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Montenegro

Als u houdt van een prachtige natuur, rustige omgeving en prachtige stranden dan is een last minute vakantie naar Montenegro beslist iets voor u. Montenegro ligt aan de Adriatische zee, tegenover Italië en het heeft verder grenzen met Kroatië, Albanië en Kosovo. Het wordt gezien als één van de mooiste plekken op de Balkan, ontdek het zelf vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning in Montenegro.


Strandvakantie in Montenegro

Liefhebbers van een heerlijke strandvakantie zijn met een last minute naar Montenegro op de juiste plek. U vindt hier een mooie helderblauwe zee en de kuststrook bestaat uit rotsachtige grind- en zandstranden. Bekende badplaatsen zijn Budva en Becici waar het heerlijk toeven is, geniet in een van de vele restaurantjes of op een van de vele terrasjes en maak een wandeling over de boulevard. Van alle stranden in Montenegro dragen 19 stranden een Blue Flag logo dat staat voor een groen, schoon, natuurlijk en ecologisch strand.


Historisch Montenegro

Als u graag wat van de omgeving wilt zien, bezoekt u dan de stad Bar tijdens uw last minute vakantie in Montenegro. Deze havenstad bezit overblijfselen van het 15eeuwse fort Haj Nehaj en het kasteel van Koning Nikola. Maar ook de stad Kotor, Perast en Risan zijn een bezoekje zeker waard. Op vijf kilometer van de badplaats Budva ligt Sveti Stefan. Dit was vroeger een vissersdorpje maar is nu een met het vasteland door een dam verbonden rots in de zee, omgeven door een 15eeuwse muur. Bovenop de rits staat een groot luxe hotel en het hotel bestaat uit diverse huizen die terrasgewijs op de heuvel in zee zijn gebouwd. Wilt u dit eens met eigen ogen bekijken? Bekijkt u dan het aanbod last minute vakantiehuizen en vakantiewoningen in Montenegro.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe