De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Fehmarn - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Fehmarn - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Eiland Fehmarn

Eiland Fehmarn
Om het even wanneer
Gasten
Eiland Fehmarn
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Fehmarn is gelegen in de Ostsee en een vakantiehuis Eiland Fehmarn is een zeer populaire vakantie bestemming. Dit door het milde klimaat en de vele zonuren; maarliefst 2200 uren zon per jaar. Ook de hoge golven zijn aantrekkelijk voor watersporters en met name surfers. Door de mooie zandduinen en lange kusten is deze bestemming ook uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen. Dit eiland heeft daarom ook wel de bijnaam: het Hawaï van Duitsland!
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op Fehmarn

Appartement Fehmarn
19 okt. - 26 okt.
-25%
€154
€116 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Fehmarn, Kreis Ostholstein, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Fehmarn
9 nov. - 16 nov.
-46%
€152
€82 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Fehmarn, Kreis Ostholstein, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Fehmarn
2 nov. - 9 nov.
-24%
€97
€74 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Fehmarn, Kreis Ostholstein, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Eiland Fehmarn

Maar de grootste plaats van het eiland is Burg auf Fehmarn, dit is het enige historische stadje waar het eiland over schikt. Het heeft een klein maar gezellig centrum met een aantal bezienswaardigheden. Onder andere de St. Nikolai kerk en het middeleeuwse St. Jürgen-Kapelle. Aan de westkust van het eiland bevindt zich het watervogelreservaat Wallnau. Dit is één van de belangrijkste reservaten voor trekvogels in Duitsland. Vogelliefhebbers kunnen met een gids dit gebied verkennen. Het binnenland bestaat vooral uit uitgestrekte weilanden en akkers, dit gebied is ideaal voor een wandelvakantie vanuit uw vakantiehuis Eiland Fehmarn.

Strand

De vele lange witte stranden met geleidelijk aflopende oevers van Fehmarn zijn erg aantrekkelijk als vakantie bestemming voor een ontspannen vakantie, een watersport vakantie maar ook voor een vakantie met kinderen. Tijdens een verblijf in een comfortabele vakantiewoning Eiland Fehmarn kan iedereen op zijn eigen manier tot rust komen.
Het eiland is goed te bereiken vanaf het vasteland van Duitsland, u kunt gemakkelijk naar uw bestemming; één van de vakantiehuizen Eiland Fehmarn komen! Ook kunt u tijdens een verblijf in de vakantiewoningen Eiland Fehmarn een dagtripje naar Denemarken maken met een ferry!

Alle vakantiehuizen in Eiland Fehmarn

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag