Vakantiehuis Schwerin - geniet van het prachtige Noord-Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Schwerin - geniet van het prachtige Noord-Duitsland - EuroRelais

Vakantiehuis Schwerin - geniet van het prachtige Noord-Duitsland

Schwerin
Om het even wanneer
Gasten
Schwerin
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Schwerin

Appartement Schwerin
29 mrt. - 5 apr.
-24%
€207
€158 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Schwerin, Landkreis Ludwigslust-Parchim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Schwerin
2 nov. - 9 nov.
-34%
€136
€89 per nacht
Appartement 65 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.1
"Goed" (3 beoordelingen)
Schwerin, Landkreis Ludwigslust-Parchim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Schwerin
9 nov. - 16 nov.
-24%
€177
€134 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Schwerin, Landkreis Ludwigslust-Parchim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis in Schwerin is een goede keuze voor uw vakantie in Duitsland. Schwerin is de hoofdstad van de deelstaat Mecklenburg-Voorpommern, maar met minder dan 100.000 inwoners is het ook de kleinste hoofdstad van een deelstaat. Ideaal dus als u geen zin hebt uw vakantie door te brengen in een drukke metropool.

Wat te doen in Schwerin

Schloss Schwerin is het bekendste bouwwerk van Schwerin, en bovendien makkelijk te herkennen. Het is gebouwd op een eiland in het Schwerinermeer. Nu is het de zetel van het parlement van Mecklenburg-Voorpommern, maar vroeger was het de residentie van de hertogen van het hertogdom Mecklenburg-Schwerin. Een deel van het kasteel is opengesteld voor het publiek en bevat een museum. Met een vakantiewoning in Schwerin kunt u hier naartoe gaan en uw ogen uitkijken. Verder bevindt zich in Schwerin nog het Het Staatliches Museum, dat internationaal bekend is vanwege zijn grote verzameling schilderijen van Nederlandse schilders. U kunt hier werken van onder meer Rembrandt, Rubens en Hals bekijken. Vanuit uw vakantiehuis Schwerin kunt u met de boot naar een van de eilandjes gaan. Bij mooi weer is het natuurgebied Kaninchenwerder und großer Stein op het eiland Kaninchenwerder een aanrader. Door dit prachtige natuurgebied kunt u met de hond wandelen en allerlei soorten flora en fauna ontdekken. In de omgeving van uw vakantiewoning Schwerin zijn ook leuke activiteiten voor kinderen. De Zoo Schwerin heeft 2400 dieren, dus hier kunt u ook een aangename dag beleven.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag