Vakantiehuis Lübeck - ontdek de aantrekkelijke Hanzestad - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Lübeck - ontdek de aantrekkelijke Hanzestad - EuroRelais

Vakantiehuis Lübeck - ontdek de aantrekkelijke Hanzestad

Lübeck
Om het even wanneer
Gasten
Lübeck
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 8 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Lübeck

Appartement Priwall Peninsula
7 dec. - 14 dec.
-68%
€216
€70 per nacht
Appartement 62 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Priwall Peninsula, Lübeck-Travemünde, Lübeck
Boek nu
Huis Priwall Peninsula
26 okt. - 2 nov.
-18%
€108
€88 per nacht
Huis 35 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (3 beoordelingen)
Priwall Peninsula, Lübeck-Travemünde, Lübeck
Boek nu
Huis Priwall Peninsula
9 nov. - 16 nov.
-31%
€216
€149 per nacht
Huis 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (7 beoordelingen)
Priwall Peninsula, Lübeck-Travemünde, Lübeck
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Lübeck is een stad in Duitsland in de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Er wonen meer dan 200.000 mensen en is het de tweede grootste stad van de deelstaat. De stad ligt niet ver ten noord-oosten van Hamburg. Lubeck werd al in het jaar 819 gesticht en kent dus een lange geschiedenis. De stad is verschillende malen afgebrand en weer opgebouwd. Een vakantiehuis in Lübeck de zeker de moeite waard vanwege de verscheidene historische gebouwen die u hier zult treffen.

Zeven torens

De historische binnenstad van Lübeck wordt gekenmerkt door zeven kerktorens van de vijf kerken: de Marienkirche, Jacobikirche, Petrikirche, Aegidienkirche en de Dom van Lübeck. Met een vakantiehuis in Lübeck heeft u de tijd om ze allemaal te bekijken. Elke van deze kerken is een bezienswaardigheid op zichzelf. Maar als u bij de Petrikirche naar het uitkijkplatform gaat, hebt u een prachtig uitzicht over de stad en ziet u de torens van boven. Een ander symbool voor de historische geschiedenis in de omgeving van uw vakantiehuis Lübeck is de Holstentor. Deze poort werd in de vijftiende eeuw gebouwd en bevat nu ook een museum over de geschiedenis van de stad.

Wanneer u in uw vakantiehuis in Lübeck verblijft, bevindt u zich ook dicht bij de Oostzee. U kunt dus een daguitje naar de kust maken. 's Avonds hoeft u niet de hele tijd in uw vakantiewoning in Lübeck te zitten. Het Theater Lübeck heeft een breed aanbod: toneelstukken, musicals, opera's en kinderopera's. Een bezoekje aan dit theater zal uw vakantie verrijken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag