Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Lübeck - ontdek de aantrekkelijke Hanzestad

Lübeck
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 789 beschikbare accommodaties, gevonden op 6 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen Lübeck

Huis Innenstadt
Huis 92 m²
5 2
Innenstadt, Lübeck, Duitsland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €595
voor 1 week
Appartement Alt Travemünde - Rönnau
Appartement 48 m²
3 1
Alt Travemünde - Rönnau, Lübeck-Travemünde, Lübeck
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €639
voor 1 week
Appartement Alt Travemünde - Rönnau
Appartement 37 m²
2 1
Alt Travemünde - Rönnau, Lübeck-Travemünde, Lübeck
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €413
voor 1 week
Bekijk alle deals

Lübeck is een stad in Duitsland in de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Er wonen meer dan 200.000 mensen en is het de tweede grootste stad van de deelstaat. De stad ligt niet ver ten noord-oosten van Hamburg. Lubeck werd al in het jaar 819 gesticht en kent dus een lange geschiedenis. De stad is verschillende malen afgebrand en weer opgebouwd. Een vakantiehuis in Lübeck de zeker de moeite waard vanwege de verscheidene historische gebouwen die u hier zult treffen.

Zeven torens

De historische binnenstad van Lübeck wordt gekenmerkt door zeven kerktorens van de vijf kerken: de Marienkirche, Jacobikirche, Petrikirche, Aegidienkirche en de Dom van Lübeck. Met een vakantiehuis in Lübeck heeft u de tijd om ze allemaal te bekijken. Elke van deze kerken is een bezienswaardigheid op zichzelf. Maar als u bij de Petrikirche naar het uitkijkplatform gaat, hebt u een prachtig uitzicht over de stad en ziet u de torens van boven. Een ander symbool voor de historische geschiedenis in de omgeving van uw vakantiehuis Lübeck is de Holstentor. Deze poort werd in de vijftiende eeuw gebouwd en bevat nu ook een museum over de geschiedenis van de stad.

Wanneer u in uw vakantiehuis in Lübeck verblijft, bevindt u zich ook dicht bij de Oostzee. U kunt dus een daguitje naar de kust maken. 's Avonds hoeft u niet de hele tijd in uw vakantiewoning in Lübeck te zitten. Het Theater Lübeck heeft een breed aanbod: toneelstukken, musicals, opera's en kinderopera's. Een bezoekje aan dit theater zal uw vakantie verrijken.

Alle vakantiehuizen Lübeck
image-tag