Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!
Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Leipzig - bezoek de prachtige stad in Oost-Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Leipzig - bezoek de prachtige stad in Oost-Duitsland - EuroRelais

Vakantiehuis Leipzig - bezoek de prachtige stad in Oost-Duitsland

Leipzig
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Leipzig

Appartement Lindenau
26 aug. - 2 sep.
€77 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (11 beoordelingen)
Lindenau, Alt-West, Leipzig
Gratis annulering
Details
Travanto
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Grünau-Mitte
10 jun. - 17 jun.
€97 per nacht
Appartement ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (8 beoordelingen)
Grünau-Mitte, Leipzig, Duitsland
Gratis annulering
Details
Travanto
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Möckern
18 feb. - 25 feb.
€138 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Möckern, Nordwest, Leipzig
Details
e-domizil
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Wanneer u met de trein in het Duitse Leipzig aankomt, heeft u meteen een van de bezienswaardigheden gezien die een vakantiehuis in Leipzig de moeite waard maken. Het Hauptbahnhof in Leipzig is het grootste kopstation van Europa en behoort tot de grootste stations ter wereld. U kunt hier zelfs een rondleiding volgen waarbij u meer te weten kunt komen over het gebouw en de geschiedenis ervan. Of u nu naar Leipzig komt voor vakantie of voor serieuze zaken, vakantiehuizen in Leipzig geeft u de comfort die u nodig hebt.

Leer Leipzig kennen

Leipzig ligt in het oosten van Duitsland, in de deelstaat Saksen. Meerdere componisten hebben tijdens hun leven in Leipzig gewoond en gewerkt: Johann Sebastian Bach, Robert Schumann en Felix Mendelssohn Bartholdy. Van deze laatste twee kunt u wanneer u in uw vakantiewoning in Leipzig zit tentoonstellingen bekijken in het Schumann-Haus en Mendelssohn-Haus. In deze huizen hebben de componisten een tijd lang in Leipzig gewoond. Overigens staat er in Bonn nog een huis van Schumann waar u naartoe kunt gaan. Bach ligt begraven in een andere bezienswaardigheid die u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Leipzig gezien moet hebben: de Thomaskirche. Deze kerk is een van de hoofdkerken in de stad en is internationaal bekend omdat Bach hier werkte. Op feestdagen worden hier de werken van Bach en Mendelssohn Bartholdy uitgevoerd. Verder vindt u rondom uw vakantiewoning Leipzig nog het Völkerenschlachtdenkmal, de Zoo Leipzig en het Deutsches Buch- und Schriftmuseum. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen in Leipzig. Het Uniaktum Kindermuseum Leipzig biedt afwisselende tentoonstellingen met maatschappelijke thema's. Daarnaast is er nog een speelgoedmuseum met allerlei soorten speelgoed uit de tijd van de DDR. Uw kinderen er ook nog wat van opsteken.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag