Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Narbonne - relaxen in Zuid-Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Narbonne - relaxen in Zuid-Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Narbonne - relaxen in Zuid-Frankrijk

Narbonne
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Narbonne

Appartement Le Bourg
17 jun. - 24 jun.
-42%
€88
€52 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Le Bourg, Narbonne, Frankrijk
Details
Cocoonr
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Narbonne
24 jun. - 1 jul.
-34%
€196
€130 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Narbonne, Aude, Frankrijk
Details
Popconnect
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Narbonne
13 apr. - 20 apr.
-51%
€136
€67 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Narbonne, Aude, Frankrijk
Gratis annulering
Details
travelstaytion
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

In het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee en de rivier de Aude ligt de stad Narbonne. De stad werd in 118 v. Chr. door de Romeinen gesticht en was de eerste nederzetting buiten Italië. Ook lag Narbonne aan de Via Domitia, die Italië met Spanje verbond. Vanuit een van de vakantiehuizen in Narbonne kunt u de stad en de omgeving verkennen.

Rust helemaal uit in een vakantiehuis in Narbonne

Narbonne is een bezienswaardige stad. Er zijn monumenten als de Kathedraal, het Canal de la Robine en het Paleis van de Aartsbisschop. Wilt u de allerlaatste films zien? Vanuit uw vakantiehuis in Narbonne bent u in een mum van tijd bij de twee bioscopen. Bij Brûlerie Narbonnaise kunt u ook uitstekend eten. Over eten gesproken, de volgende restaurants worden aangeraden door vakantiegangers. Le Saint Georges voor de Franse keuken. L'ecailler Gourmet voor zeevruchten en vis. En Le Mallicole voor een voortreffelijke lunch. Het zachte klimaat zorgt ervoor dat u ieder seizoen volop kunt genieten van een verblijf in een vakantiewoning in Narbonne. Er zijn maar liefst zeven stranden vlakbij, waaronder het grote Narbonne Plage. Dit is gelegen aan de Côte Vermeille. U kunt hier ligstoelen huren en er zijn strandwachten en een medische post. En wat denkt u van een ontspannen fietstochtje langs de kust? Bij Pub Cycles zijn allerlei soorten en maten fietsen te huur. Een uitstapje naar de grotere stad Montpellier, iets ten noorden, is ook zeker mogelijk.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag