Vakantiehuis Leeuwarden - vakantie in Friesland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Leeuwarden - vakantie in Friesland - EuroRelais

Vakantiehuis Leeuwarden - vakantie in Friesland

Leeuwarden
Om het even wanneer
Gasten
Leeuwarden
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Leeuwarden

Appartement Leeuwarden
14 jun. - 21 jun.
€103 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (6 beoordelingen)
Leeuwarden, Friesland, Nederland
Boek nu
Appartement Leeuwarden
15 jun. - 22 jun.
€109 per nacht
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.8
"Ruim voldoende" (2 beoordelingen)
Leeuwarden, Friesland, Nederland
Boek nu
Appartement Leeuwarden
2 nov. - 9 nov.
-26%
€228
€169 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 9 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (7 beoordelingen)
Leeuwarden, Friesland, Nederland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland en telt ongeveer 108.000 inwoners. De stad is ook een van de elf steden van de Elfstedentocht. Door tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Leeuwarden te overnachten, kunt u de stad op uw gemak verkennen en leren kennen.

Historische stad

De stad bestaat al sinds de Romeinse tijd en kent dus een rijke historie. Enkele voorbeelden daarvan vindt u in de omgeving van uw vakantiewoning in Leeuwarden. Zo is het symbool van de stad de Oldehove, een kerktoren. Als u goed kijkt, ziet u dat de toren scheef staat. Andere historische gebouwen die u kunt bezichtigen zijn de Waag, de Jacobijnerkerk en de Sint-Bonifatiuskerk. Daarnaast heeft Leeuwarden verschillende historische woonwijken uit de 19e en begin 20e eeuw. Wanneer u meer wilt weten over de geschiedenis van Leeuwarden, dan kunt u naar het Historisch Centrum Leeuwarden gaan. Hier bevindt zich de vaste expositie 'Het verhaal van Leeuwarden'. Andere musea die een bezoekje waar zijn wanneer u in uw vakantiewoning in Leeuwarden zit, zijn het Fries Museum, over Friezen en de provincie Friesland, en het Natuurmuseum Fryslân, over de natuur in Friesland en onder andere het skelet van een potvis bevat. Dit museum is geschikt voor zowel ouderen als kinderen.

Nabij uw vakantiehuis in Leeuwarden kunt u goed winkelen in een van de vele boetiekjes die de stad rijk is. Daarnaast is er nog een aantal parken waar u even een momentje kunt uitrusten, of gewoon even wilt zitten.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag