Vakantiehuis Oranjestad - de hoofdstad van Aruba - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Oranjestad - de hoofdstad van Aruba - EuroRelais

Vakantiehuis Oranjestad - de hoofdstad van Aruba

Oranjestad
Om het even wanneer
Gasten
Oranjestad
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 6 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oranjestad

Appartement Oranjestad
29 jun. - 6 jul.
-41%
€336
€199 per nacht
Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oranjestad, Aruba
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Oranjestad
22 jun. - 29 jun.
-50%
€192
€96 per nacht
Appartement 25 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oranjestad, Aruba
Boek nu
Huis Oranjestad
13 jul. - 20 jul.
-17%
€169
€140 per nacht
Huis 150 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oranjestad, Aruba
Boek nu
Bekijk alle deals

Wilde u altijd al een keer naar een van de eilanden die bij het Koninkrijk der Nederlanden horen? Dan is een vakantiehuis in Oranjestad wellicht een leuke vakantiebestemming voor u. De hoofdstad van Aruba heeft rond de 35.000 inwoners en is daarmee ook de grootste stad van het eiland. De stad dankt zijn naam aan de eerste koning Willem van Oranje-Nassau. Wanneer u uw vakantiewoning in Oranjestad uitstapt, zult u versteld staan van de kleurrijke gebouwen die u overal om u heen vindt.

Op stap

Het oudste gebouw dat u nabij uw vakantiehuis in Oranjestad kunt vinden is Fort Zoutman. Er bevindt zich ook een historisch museum dat een beeld geeft van de geschiedenis en ontwikkeling van Aruba. Bekijk ook de Willem III-toren, die werd gebouwd in 1868 en dienst deed als vuurtoren en klokkentoren. Ga ook eens naar de haven. Hier komen geregeld grote cruiseschepen aan en de aanblik van zo'n enorm gevaarte is de moeite waard om een foto te maken. Er zijn niet veel musea nabij uw vakantiewoning in Oranjestad maar eentje die wellicht interessant voor u kan zijn is het Nationaal Archeologisch Museum Aruba, met tentoonstellingen die de bezoekers over de geschiedenis van Aruba informeren.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag