De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Poel - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Eiland Poel - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Eiland Poel

Eiland Poel
Om het even wanneer
Gasten
Eiland Poel
Om het even wanneer
Gasten
Het eiland Poel is gelegen aan de noordkust van Duitsland in de Oostzee. Het is samen met de eilanden Rügen en Fehmarn de bekendste eilanden van Duitsland. Het eiland is een paradijs voor zeldzame en veel verschillende soorten flora en fauna. Vooral de vogels die u vindt op Poel zijn uiterst zeldzaam.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op het eiland Poel

Vakantiepark Insel Poel
21 sep. - 28 sep.
-11%
€50
€44 per nacht
Vakantiepark 20 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.2
(29 beoordelingen)
Insel Poel, Landkreis Nordwestmecklenburg, Duitsland
Boek nu
Huis Insel Poel
2 nov. - 9 nov.
-29%
€117
€83 per nacht
Huis 55 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (65 beoordelingen)
Insel Poel, Landkreis Nordwestmecklenburg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Insel Poel
3 mei - 10 mei
€81 per nacht
Huis 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (38 beoordelingen)
Insel Poel, Landkreis Nordwestmecklenburg, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Eiland Poel

De natuur op het eiland is mooi en weelderig voor een indrukwekkende wandelvakantie, maar ook voor een ontspannende strand vakantie vanuit uw vakantiehuis Eiland Poel is dit een fantastische bestemming.

Lange kusten

Het eiland is omringd met mooie lange kusten. De lange gestrekte stranden en baaitjes maken het romantische en rustige stranden. Tijdens een verblijf in de vakantiehuizen Eiland Poel kan iedereen zich aan zee vermaken. Er zijn talloze watersport mogelijkheden, vele zonuren en een geleidelijk aflopende zee wat een vakantie met kinderen aantrekkelijk maakt. Ook zijn er een paar ruwe en steile kusten, wat een aanrader is om te gaan bekijken!

Kirchdorf

De grootste stad op Poel is de havenstad Kirchdorf met 2000 inwoners. Het is een leuk klein stadje met een schilderachtige haven. In het centrum van Kirchdorf staat een 700 jaar oude kerk met een 47 meter hoge toren, deze kerk is zeker de moeite waard om te gaan bewonderen. Ook kunt u vanuit uw vakantiewoning Eiland Poel gemakkelijk optimaal ontspannen in een kuuroord in Kirchdorf. De oostkust van Duitsland staat bekend om de mooi witte zandstranden en de luxe kuuroorden. Ook op Poel kunt u daarvan meegenieten in een comfortabel kuuroord.
Op het eiland Poel kunt u zich uitermate goed vermaken. De vakantiewoningen Eiland Poel bieden alle mogelijkheden voor een ontspannende vakantie. Vanuit het Duitse vaste land is Poel makkelijk te bereiken, ook is het een aanrader om een ontspannende vakantie op Poel te combineren met een stedentrip naar Hamburg. In nog geen twee uur rijden staat u in deze bruisende stad. In een vakantiehuis Eiland Poel bent u zeker van een onvergetelijke vakantie!

Alle vakantiehuizen in Eiland Poel

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag