Vakantiehuis Kiel - vakantie aan de Oostzee - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Kiel - vakantie aan de Oostzee - EuroRelais

Vakantiehuis Kiel - vakantie aan de Oostzee

Kiel
Om het even wanneer
Gasten
Kiel
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Kiel

Appartement Kiel
4 jan. - 11 jan.
-23%
€65
€50 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (9 beoordelingen)
Kiel, Kreis Plön, Duitsland
Boek nu
Appartement Kiel
28 sep. - 5 okt.
€61 per nacht
Appartement 42 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (7 beoordelingen)
Kiel, Kreis Plön, Duitsland
Boek nu
Appartement Kiel
5 okt. - 12 okt.
-13%
€53
€46 per nacht
Appartement 30 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (6 beoordelingen)
Kiel, Kreis Plön, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning in Kiel is een goede accomodatie wanneer u enkele dagen aan de Oostzee wilt verbrengen. De hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein heeft drie stranden waar u ook op minder mooie dagen heen kunt gaan. Kiel staat bekend als zeilstad. Elk jaar worden belangrijke zeilevenemten hier gehouden en olympische wedstrijden hebben hier ook tweemaal plaatsgevonden.

Kiels bezienswaardigheden

Hoewel Kiel niet bekend staat als een van de meest culturele vakantiebestemmingen, kunt u toch heel wat tijd besteden aan het bezoeken van de diverse musea en bezienswaardigheden. Met een vakantiehuis in Kiel bent u vlakbij de Kunsthalle, het grootste museum in de stad. De tentoonstelling bestaat uit schilderijen, sculpturen, foto's, met nadruk op kunst uit de negentiende eeuw. De botanische tuin mag u ook niet missen tijdens uw vakantie in uw vakantiehuis in Kiel. Deze tuin is elke dag geopend en u kunt hier ook enkele bijzonder planten- en bloemensoorten vinden. De Kleine Kiel is een binnenwater in de stad die door middel van een burg verdeeld is in twee delen. Dit is een uitstekende plek om even een pauze te nemen en om foto's te maken.

Omgeving Kiel

Wanneer u met de auto naar uw vakantiehuis in Kiel bent gekomen, kunt u ook gemakkelijk de omgeving van Kiel ontdekken. Iets ten noorden van Kiel ligt het openluchtmuseum Molfsee, het grootste van Noord-Duitsland. Niet alleen voor liefhebbers van geschiedenis, voor het hele gezin is dit een leuk uitstapje. Hier zijn 70 heropgebouwde historische gebouwen te vinden met meubilair en al erbij. Dit geeft u een interessant kijkje in het leven van een paar honderd jaar terug.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag