Vakantiehuis München - relaxen in Zuid-Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis München - relaxen in Zuid-Duitsland - EuroRelais

Vakantiehuis München - relaxen in Zuid-Duitsland

München
Om het even wanneer
Gasten
München
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in München

Appartement Obersendling
1 feb. - 8 feb.
-54%
€279
€130 per nacht
Appartement 54 m² ∙ 9 gasten ∙ 2 slaapkamers
Obersendling, Thalkirchen-Obersendling-Forstenried-Fürstenried-Solln, München
Gratis annulering
Boek nu
Huis Bogenhausen
2 nov. - 9 nov.
-23%
€242
€185 per nacht
Huis 100 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bogenhausen, München, Duitsland
Boek nu
Appartement Bogenhausen
2 nov. - 9 nov.
€177 per nacht
Appartement 120 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Bogenhausen, München, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

München staat bij de meeste mensen vooral bekend om het wereldberoemde Oktoberfest waarvoor niet alleen Duitsers, maar ook honderden toeristen elk jaar speciaal voor naar de stad gaan. Maar Münchenn is geen stad die alleen maar geschikt is voor studenten of mensen die wel van een borrel houden. U kunt hier gerust een vakantiehuis München boeken en de bezienswaardigheden van deze derde grootste stad van Duitsland bezoeken. München biedt voor ieder wat wils.De hoofdstad van Beieren heeft bovendien stedenbanden met steden van vier verschillende continenten, bijvoorbeeld met Verona in Italië en met Sapporo in Japan.

 

Op stap in München

 

Een in het oog springend gebouw nabij uw vakantiewoning in München is het BMW-museum. Dit museum is een must voor de liefhebbers en gaat over de geschiedenis van de autofabrikant. Er bevinden zich ook een aantal paleizen in München. Een daarvan is Slot Nymphenburg, een voormalige zomerresidentie van de heersers van Beieren. In enkele vleugels van het kasteel bevinden zich musea, zoals het Porzellanmuseum en het museum Mensch und Natur. Met uw kinderen kunt u vanuit uw vakantiehuis München naar het Tierpark Hellabrunn gaan. Deze dierentuin heeft naast de bekende dieren ook dieren die met uitsterven worden bedreigd, zoals de takin, de Afrikaanse wilde hond en het baardzwijn. Verder is het Deutsches Museum ook een aanrader voor wie interesse heeft voor techniek en natuurwetenschap. De collecties van het museum gaan over vele gebieden van de natuurwetenschap en techniek.

Vakantiehuizen in München geven u de mogelijkheid München te verkennen en uw tijd helemaal zelf in te delen. U heeft de vrijheid om zelf op stap te gaan en de dingen te bezichtigen die u graag wilt zien. Wie graag meer van Zuid-Duitsland wil zien heeft genoeg mogelijkheden, grote steden in de omgeving zijn bijvoorbeeld Augsburg en Ingolstadt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag