Vakantiehuis Bilbao - vakantie in Baskenland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bilbao - vakantie in Baskenland - EuroRelais

Vakantiehuis Bilbao - vakantie in Baskenland

Bilbao
Om het even wanneer
Gasten
Bilbao
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 7 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bilbao

Appartement Bilbao
11 jan. - 18 jan.
-91%
€720
€63 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bilbao, Greater Bilbao, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Bilbao
11 jan. - 18 jan.
-92%
€790
€67 per nacht
Appartement 80 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Bilbao, Greater Bilbao, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Bilbao
5 jan. - 12 jan.
-91%
€855
€79 per nacht
Appartement 62 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bilbao, Greater Bilbao, Spanje
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Gelegen aan de Costa Verde, in het noorden van Spanje, ligt Bilbao. De stad ligt in de autonome regio Baskenland, wat betekent dat er naast Spaans ook Baskisch gesproken wordt. Bilbao heeft een groot vliegveld met lijnvluchten naar de grote steden in Spanje en andere Europese steden als Amsterdam en Brussel. Daarnaast heeft de stad een haven die de grootste van het Baskenland is en de vierde van het land. Er heerst een gunstig klimaat; de zomers zijn niet bizar heet en de winters zijn mild. U kunt dus ook buiten het zomerseizoen een vakantiehuis in Bilbao huren.

Toeristische bezienswaardigheden

Bilbao is een van de weinige steden op de wereld met een Guggenheimmuseum. Wanneer u een museumliefhebber bent, is dit absoluut een aanrader om naartoe te gaan vanuit uw vakantiewoning in Bilbao. Het gebouw dat ontworpen is door de architect Frank Gehry is al een foto waard en binnen kunt u kunstwerken bewonderen die variëren van popart tot werken van oude meesters als Picasso. Een ander belangrijk museum is het Museo de Bellas Arte, een museum voor schone kunsten. Een andere bezienswaardigheid is de Santioagokathedraal. Deze werd omstreeks 1300 gebouwd ter ere van de apostel Jacobus.

Natuur

Bilbao bevat niet minder dan 18 parken. Een van de grootste is Monte Cobetas, in het zuidwesten. In het eerste weekend van juli vinden hier openluchtoptredens plaats. Voor de wandelaars is Pagasarri geschikt. In een van de vakantiehuizen in Bilbao heeft u keuze te over.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag