De mooiste vakantieparken in Limburg

U wilt een weekendje weg of een korte vakantie in België? Wat dacht u van een vakantie in het Belgisch Limburg? Hier liggen diverse vakantieparken België waar u heerlijk kunt genieten van rust, ruimte, natuur. Ook als u houdt van meer actie en sport bent u hier aan het juiste adres. Breng ook gerust uw viervoeter mee, uw hond is hier meer dan welkom! Ontdek deze mooie streek vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark in Limburg.
EuroRelais heeft vakantieparken in
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Belgisch Limburg

Ook zijn er diverse attractieparken waar ze kunnen zwemmen en ravotten met andere kinderen.


Wandelen in Belgisch Limburg

U kunt heerlijk wandelen in Belgisch Limburg, geniet van de vele bossen, vennen en duinen. De provincie staat ook bekend om heerlijk eten en drinken. Verken vanuit uw vakantiepark Limburg de omgeving en geniet daarna van de Belgische keuken en een lekker wijntje. Twijfel niet langer en ga er op uit in België tijdens een midweek vakantie of lang weg in Belgisch Limburg. Ook is deze streek ideaal voor een korte vakantie, omdat het grenst aan Nederland bent u er zo!

Vanuit uw vakantiepark België kunt u ook heerlijk ontspannen in een van de wellnesscentra. Laat u verwennen met een chocolademassage of met Maaslandse keien, kom tot rust en ontspan. Enkele andere aanraders zijn het Bocholter Brouwerijmuseum, het Bruegelmuseum en de beeldentuin Albert Vaesen. Vanuit uw vakantiepark Belgie ontekt u Belgie.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe