Vakantiehuis Le Havre - tweede havenstad in Frankrijk - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Le Havre - tweede havenstad in Frankrijk - EuroRelais

Vakantiehuis Le Havre - tweede havenstad in Frankrijk

Le Havre
Om het even wanneer
Gasten
Le Havre
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Le Havre

Studio Le Havre
30 nov. - 7 dec.
€69 per nacht
Studio ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Le Havre, Seine-Maritime, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Studio Le Havre
14 sep. - 21 sep.
-21%
€62
€49 per nacht
Studio 20 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Le Havre, Seine-Maritime, Frankrijk
Boek nu
Appartement Le Havre
28 sep. - 5 okt.
-22%
€116
€90 per nacht
Appartement 52 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Le Havre, Seine-Maritime, Frankrijk
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Bent u van plan om een vakantiehuis in Le Havre te gaan huren, dan kunt u ervan uitgaan dat u in een moderne Franse stadse omgeving terecht komt. De Normandische havenplaats werd weliswaar al in het jaar 1517 gesticht, maar talloze bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er de reden van dat er nog maar weinig zeer oude bouwwerken in en om de stad te vinden zijn. Een van de uitzonderingen hierop is de Cathédrale Notre-Dame, een romaans-barokke kerk die in de 15e en 16e eeuw werd gebouwd.

Bezienswaardigheden

Tijdens uw verblijf ter plekke is de kans klein dat u de hele tijd in uw vakantiewoning in Le Havre blijft zitten. Daarvoor heeft de omgeving teveel te bieden. Een van de populairste toeristische attracties van de stad zijn Les Jardins Suspendus, een reeks fraai aangelegde tuinen die u gratis kunt bewonderen. De klim die u daarvoor vanaf La Plage moet maken wordt daarnaast ook nog eens beloond met een oase van rust en een adembenemend uitzicht over de havens van de stad.

Vanzelfsprekend kunt u ook een vakantiehuis in Le Havre huren als u graag musea bezoekt. De stad heeft wat dat betreft een gevarieerd aanbod. In Musee des Beaux Arts Andre Malraux krijgt de impressionistische schilderkunst volop aandacht, terwijl Musée Maison de L'Armateur gewijd is aan de historie van de scheepvaart. En als dat laatste uw interesse heeft brengt u vanuit uw vakantiewoning in Le Havre ongetwijfeld ook graag een bezoek aan de imposante plaatselijke haven. Een uitstapje in de omgeving is ook mogelijk vanwege de mooie, bezienswaardige stadjes als Rouen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag